tisdag 27 september 2011

Bättre huvud idag

Oj, vilken huvudvärk jag har haft! Jag fick skicka mannen till Apoteket för att köpa dunderpiller. Inte nån favorit kan jag intyga. Dessvärre hjälpte inte medicinen heller. Det verkade mer som om min kropp vill gå i ide. Men nu känner jag mig bättre! Jag sov i princip hela dagen igår och var dessutom väldigt lättad när det blev kväll så att jag fick sova, igen.

Jag vet faktiskt inte varför jag fick sån huvudvärk. Men det finns olika förslag; jag tog en lång simtur på badhuset. Kanske fick jag en massa oväntad blodcirkulation som gjorde ont? Nåt som simmades loss, liksom.
Jag håller på att sluta dricka kaffe. Mitt älskade kaffe! I LOVE to fika. Kanske koffeinbrist? Jag tog faktiskt en liten slurk för en timme sen, och nu är det alltså bättre...hmm.
Jag dansade mig supersvettig i lördags natt? Nej, det är för långsökt. Jag var helt nykter dessutom, så jag vet att jag inte har ramlat och slagit i skallen på toaletten. Det har jag annars hört kan ge huvudvärk lite lagom oförklarligt. Inte självupplevt det, alltså.

Tänk vad mycket man kan göra när man mår bra. Så mycket som man tar för givet. Men när man befinner sig i ett tillstånd av smärta, då är det bara helt kört. Jag var helt nöjd i morse, med att ha skurat ur i badkaret. Och sedan visade det sig att det var the grej of the day. Inget annat blev gjort på hela dagen.
Jag vet att det finns många människor som lever sitt liv med smärta i olika former. Jag sänder en tanke till dem.

2 kommentarer:

  1. Kan det vara koffeinbrist? Jag dricker aldrig kaffe men har ändå inte huvudvärk. Hmmm

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, jamen du dricker väl nån slurk cola eller the ibland? Hmmmm...

    SvaraRadera