onsdag 16 mars 2011

Nu börjar den bleka vårsolen titta fram oftare och jag känner mig lite trött...kanske är det den berömda vårtröttheten? Är inte det lite konstigt att vi blir trötta när det äntligen blir lite ljusare och varmare? Eller är det som om luften går ur, när vi inser att vi har klarat av en lång mörk och kall vinter till...

När vi var i Indien nu under jul och nyår träffade vi en man som sålde tavlor på stranden. Han var inte rik, såklart. Men han verkade ganska nöjd över det liv han hade. När vi berättade om den svenska vinter som vi kom ifrån, var han väldigt tveksam och funderade länge. Sedan frågade han om folk verkligen bodde där, i Sverige? Ja, sa vi. För det gör vi ju! Men, om det är så kallt, borde ni inte fly därifrån? Bor folk verkligen kvar?
Hm, ja, jag vet inte...

Nu verkar det iallafall vara över för den här gången. Nästa vinter kanske vi ska åka till ett ljusare land och stanna till, tja varför inte hela vintern?

Och tills dess, vårtröttheten går väl över...jag får väl vila lite extra och äta lite härliga vitaminer. Och träna, det blir man också pigg av!
Skönt :-)

3 kommentarer:

 1. Jag vill tacka dig för flera saker!
  Först, tack för det skratt du gav mig när jag läste det här inlägget. Bor det verkligen folk här? Ja, man kan ju undra.
  Och ett fantastiskt tack för dina fina ord på min blogg, det betyder väldigt mycket för mig.
  Jag träffade Blondinbella i går och jag säger bara Wow vilken tjej. Snacka om entreprenör och drivande.
  Önskar dig en fantastisk onsdagskväll, Vännen!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att allt är bra med dig Carin!


  Vill önska dig en strålande helg!

  Kramar i massor!

  SvaraRadera