torsdag 3 februari 2011

Bloggskolan

Hej! Jag vill anmäla mig till bloggskolan. Nu har jag läst en del bloggar på nätet. En del bra. Och en del andra. Några saker har jag bestämt mig för. Jag tänker inte följa någons regler om hur ofta man ska skriva. Det verkar inte viktigt för mig. Jag tänker inte stå framför spegeln och ta kort på mig själv när jag gör fula miner med munnen. Eller, jag ska nog precisera det där. Jag tänker alltså inte göra något som helst med munnen.
En revolutionerande inställning, kanske, men det står jag för.
Men däremot tänker jag lära mig hur man får till en sån där rad som man kan klicka på i sin text. Som en länk, till en person, eller sak. Det kan jag inte än. Tips tas tacksamt emot.

Och jag ska absolut fortsätta leta vackra inspirerande bloggar. I like it!

Ja, sen kommer jag såklart byta utseende på själva bloggen och skaffa mig fler kompisar här. Så att de kan läsa texten. Lite oläslig ännu, jag vet. Men det är för att jag vill sålla bort de med närsynthet. Nej, jag bara skojjar, förlåt.

Nu ska jag försöka hitta ett youtube-klipp och lägga in. Wish me luck ;-)

7 kommentarer:

 1. Vad kul att hitta hit och vilket spännande yrke du har!!
  Jo, du skriver helt enkelt bara in www.adressensnabela.tex (alltså adressen dit du vill länka!) och sedan ett mellanslag. Då blir adressen aktiverad och sedan kan du bara markera den och skriva något annat som du vill kalla länken! Hoppas detta gick att förstå, annars får du fråga igen!

  Jag återkommer!
  Mvh Milla

  SvaraRadera
 2. Tack Milla! Jag ska prova:-)

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag gillar din humor. Det blir nog bra det här. :)

  Ett litet tips: Om du tar bort ordverifieringen, så får du fler kommentaren. Många bloggare klagar på att det är jobbigt att skriva in de konstiga orden som dyker upp och därför struntar i att kommentera. Men du bestämmer naturligtvis själv hur du vill ha det.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Sund inställning. En blogg ska vara personlig och sen får man ta dem man gillar och strunta i dem man inte gillar - det är ju det som är det bästa med bloggar. :)

  SvaraRadera
 5. Tack Conny. Jag ska göra så, så fort jag listat ut hur.
  Carin

  SvaraRadera
 6. ´Logga in på instrumentpanelen på din blogg, sen klickar du på inställningar, sen kommentarer, sen tror jag det står kommentarinställningar, skrolla långt ner och klick i "aldrig". Du kanske har löst uppgiften redan :)

  SvaraRadera
 7. En regel eller åtminstone ett tips som många ger till bloggare är att vara personlig - så fortsätt skriva och agera som du själv finner bäst.

  och du - skön inställning - till blir alltid lite bättre... jag kan se framför mig hur bra det är i framtiden... :-)

  SvaraRadera